Tres Tombs Barcelona

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Medalla d' honor

MEDALLA D' HONOR DE BARCELONA

El dia 28 de Novembre de 2011 ens va esser entregada la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona en el Saló de Cent del Ajuntament.

L'any 1997, l'Ajuntament va instituir els Premis d'Honor de la Ciutat amb motiu de la commemoració del centenari de les agregacions dels municipis del Pla.

La Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció que té per finalitat honorar aquells que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i cívica, així com dels seus valors i virtuts.

Des d' aleshores, 25 persones o entitats han rebut cada any el guardó a proposta dels diferents Consells de Districte i del Consell Plenari municipal.
Són dones, homes i entitats que amb el seu treball diari, definit per una clara vocació social i de servei als seus conciutadans, contribueixen a construir la Barcelona del moment i a prefigurar la del futur, com a marc de progrés i convivència obert a tothom, en àmbits com l'ensenyament, la ciència, la cultura i el lleure, l'economia i el comerç, la conservació de les tradicions i la difusió de la nostra historia, la cooperació i la solidaritat, la defensa dels drets humans, el món associatiu, la comunicació i l'esport.

Anualment, l’Ajuntament pot aprovar la concessió de vint-i-cinc guardons, dels quals un màxim de cinc s’atorguen a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de la ciutat, i un màxim de dos a proposta de cadascun dels districtes.

El 25 de març de 2011, el Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar la concessió de la Medalla d’Honor, entre d’altres, a la Federació dels Tres Tombs de Barcelona

 

 


Cavalcada 2017

Edició 192

21 de Gener

3 Tombs en imatges

tres tombs barcelona 15.jpg

Medalla d' Honor Ciutat de Barcelona

Federats


Col·laboradors